Schedule your visit

I agree with Terms and Conditions and I've read and agree Privacy Policy.
Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice
Beauty center and spa the hague, netherlands

Beauty Salon Visage Unique

Natural Beauty den haag

Schoonheidsbehandelingen

Onze diensten

NEEM EEN MOMENT VOOR JEZELF, JE LICHAAM VERDIENT HET

Bel ons

Even voorstellen nucyka

Even voorstellen

Ik ben Nucyka Fokke, ik ben zelfstandig schoonheidsspecialiste en heb al 30 jaar een salon in Wassenaar. Ik werk al die tijd al onder andere met het cosmetikamerk Gatineau, een merk wat zeer uitgebreid en innovatief is. Mijn klanten komen voornamelijk bij mij in de salon voor de bijzondere, zeer uitgebreide gezichtsbehandeling van anderhalf uur, waarbij ook de rug, voeten en handen een speciaal verwenmomentje krijgen. Ook werk ik met veelzijdige apparatuur en speciale maskers om de huid zichtbaar te verbeteren. Ik probeer om met mijn ervaring en heel veel aandacht mijn klanten de ultieme gezichtsbehandeling te geven.

Reviews

.

Stephanie Graafstal

Al jaren kom ik bij Nucyka in haar salon. Ik kijk er altijd naar uit, even een momentje voor mijzelf. Tijdens de schoonheidsbehandeling wordt aandacht geschonken aan gezicht, nek, handen en voeten. Heerlijk ontspannen, een echte aanrader!

Frederike Boeren

Vanaf de eerste behandeling, en dat is al wel 10 jaar geleden, ben ik enthousiast over schoonheidssalon ‘Visage Unique’. Nucyka creëert een prettige sfeer, neemt de tijd en geeft persoonlijke aandacht! De adviezen over hoe je je huid het beste kunt verzorgen ervaar ik als prettig. Ze biedt een grote variëteit aan behandelingen en de massages van schouders en voeten maken de behandeling helemaal af. Ze werkt in een mooie verzorgde ruimte en de producten van Gatineau zijn heerlijk! Een bijkomend pluspunt is dat de locatie gemakkelijk te bereiken is en dat je voor de deur (gratis) kunt parkeren. Kortom ‘Visage Unique’ is absoluut een aanrader!

Irene Meyer

Ik kom al jaren bij Visage Unique en het is altijd weer een feestje. Een super behandeling voor de huid maar ook voor de "mind en soul". Ook meedenken bij huidproblemen is heel normaal en wanneer het kan een sample meegeven om te kijken of het werkt. Mijn favoriete Schoonheidssalon!

Marianne Oort-Lissy

Ik ga meer dan 25 jaar naar "Visage Unique". Ik ben ook 25 jaar ouder geworden en ik heb dankzij Nucyka nog een mooie huid. Niet alleen de behandeling maar ook de super producten die zij gebruikt houden mijn gezicht rimpelloos. Ik raad haar van harte aan bij iedereen.

Nicolette Scheerder

Vandaag weer geweest. Als klant van het eerste uur, ben ik na dertig jaar nog steeds heel tevreden. De behandeling is zeer uitgebreid (inclusief handen, voeten, nek). Echt een uurtje ontspannen. Vooral de gezichtsmassage is om iedere keer weer naar uit te kijken. Als het even kan teken ik voor nog dertig jaar bij!

Vivian Bart

Excellent Beautician with magic hands, the most allround treatment I've experienced. I always feel like a new person after a treatment here. Upon entering the salon one is welcomed by the relaxing scent of aromatic oils and soft soothing music. The facial starts with a hand massage and foot bath and massage which is part of the relaxing experience. Followed by an all encompassing facial treatment which has been pré discussed according to your skin type and needs and consists of lots of massage as well as the use of excellent quality products. I would recommend this salon to everyone Thank you Nucyka for keeping me young looking.

Onze diensten

 • Luxe expertbehandeling
 • Luxe verwenbehandeling
 • Basis gezichtsbehandeling
 • Harsen
 • Verven en epileren
 • Cosmetica
 • Nagelverzorging Shellac
 • Tanning by Marc Inbane
 • Lichaamspeeling
 • Lomi Lomi massage
 • Ontspanningsmassage
 • Hotstone massage

Onze merken