Schedule your visit

I agree with Terms and Conditions and I've read and agree Privacy Policy.
Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen
Luxe expertbehandeling
Luxe expertbehandeling

Luxe expertbehandeling

Een anderhalf uur durende zeer intensieve behandeling met direct een prachtig resultaat. Door de zeer intensieve peeling en de op uw huid afgestemde producten en luxe maskers ziet uw huid er gelijk jaren jonger uit. Daarnaast worden ook uw rug, handen en voeten behandeld, waardoor u zich volledig kunt ontspannen. Deze behandeling is gericht op het verstevigen en verbeteren van de huid, celvernieuwing en het tegengaan van de fijne lijntjes.

De luxe gezichtsbehandelingen duren beide anderhalf uur en omvatten het volgende: Welkomstritueel van Visage Unique, huidanalyse, epileren, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, peeling en massage handen, voetmassage, massage decolleté, nek, schouders en het gezichtsmasker, dagverzorging en optioneel make-up

  • 90 minuten €125,-

Afspraak maken

Luxe verwenbehandeling
Luxe verwenbehandeling

Luxe verwenbehandeling

Een anderhalf uur durende behandeling met op uw huid afgestemde producten. Daarnaast worden ook uw rug, handen en voeten behandeld, waardoor u zich volledig kunt ontspannen.

De luxe gezichtsbehandelingen duren beide anderhalf uur en omvatten het volgende: Welkomstritueel van Visage Unique, huidanalyse, epileren, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, peeling en massage handen, voetmassage, massage decolleté, nek, schouders en het gezichtsmasker, dagverzorging en optioneel make-up.

  • 90 minuten €100,-

Afspraak maken

Services Image
Services Image

Basis gezichtsbehandeling

Een uur durende gezichtsbehandeling met op uw huid afgestemde producten.

De gezichtsbehandeling omvat het volgende: Huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage decolleté, nek, schouders en het gelaat, gezichtsmasker, dagverzorging

  • 60 minuten €70,-

Afspraak maken

Services Image
Services Image

COSMETICA

Met mijn kennis en ervaring adviseer ik je over de producten, ingrediënten en behandelingen. Zo probeer ik je dagelijkse schoonheidsroutine te inspireren, voor nog meer resultaat.

Alle producten van Gatineau zijn vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën, kunstmatige kleurstoffen, MIT en dierlijke grondstoffen.

Afspraak maken